dinsdag 29 december 2015

Week 14



Vanwege de Kerstvakantie was ik deze week alleen op de woensdag en donderdag aanwezig.

In deze 2 dagen ben ik veel met de loting bezig geweest (zie vorig weekbericht hoe ik dit heb aangepakt).

Alle Kerstpakketten zijn inmiddels zo goed als weggegeven, 1 probleem, het vlees wat er in zat was schijnbaar niet goed. Ik heb een lijst gekregen met mensen die het Kerstpakket hebben ontvangen en niet meer werkzaam zijn bij Henri. Ik heb ze dus verteld dat ze het vlees kunnen weggooien en dat ze in januari een nieuw stukje vlees krijgen. Deze ga ik dan bij ze afgeven. De mensen die werkzaam zijn bij Henri hebben we een mailtje gestuurd met deze informatie.

Een kort weekje dus!

woensdag 23 december 2015

Week 13




Na een ontzettend geslaagd personeelsfeest begon op maandag weer de normale werkweek. Hieronder een collage van het personeelsfeest die ik heb gemaakt voor in het weekbericht.




Deze week ben ik weer met een aantal dingen aan de slag gegaan:


Weekbericht
Na 3 weken was het weer tijd voor een weekbericht. Hier ben ik op de woensdag mee bezig geweest.

Kerstpakketten
We hebben kerstpakketten gemaakt voor ons personeel, 1 probleem, ze zijn nog steeds niet allemaal uitgedeeld. Daarom heb ik op maandag en woensdagmiddag een bericht rondgestuurd dat ze op deze 2 dagen langs mogen komen om ze alsnog op te komen halen. Alsnog zijn er een aantal over..

Kerntaak
Op dinsdag ben ik terug naar school gegaan om mijn schoolopdracht in te leveren. Gelukkig heb ik voor mijn onderzoek of er vraag is naar vegetarische kant en klaar maaltijden een voldoende gehaald. In mijn onderzoek heb nog een aantal aanbevelingen gedaan/informatie gegeven, de personages die hier betrekking tot hebben heb ik een mail gestuurd.

Loting
Ook kreeg ik de taak om een loting te houden onder het personeel, we krijgen namelijk ontzettend veel kerstcadeaus van onze klanten. Mijn idee was om van elk cadeau een foto te maken die ik vervolgens in een Henri envelop stop. Vervolgens mag (bijna) elke werknemer van Henri een envelop uitkiezen, dit is gelijk hun prijs. Ik stuur ze een mailtje om ze te informeren over deze loting.























vrijdag 11 december 2015

Week 12




Deze week stond in het teken van 2 dingen namelijk:
Het Kerstfeest van 12 december (komende zaterdag)
Mijn schoolopdracht (die ik komende dinsdag moet inleveren)


Het Kerstfeest
Voor het Kerstfeest moest nog een hoop geregeld en gedaan worden. Mijn activiteiten hiervoor heb ik in mijn vorige weekbericht al gemeld. Deze heb ik afgelopen week dus allemaal afgewerkt. Ook kwamen er nog een aantal dingen bij:
  • Producten bestellen en in de vitrine leggen, tijdens de rondleiding kunnen mensen dan zien wat wij zoal produceren.
  • Kaart maken met informatie over ons bedrijf die we vervolgens in ons bedrijf ophangen (ook voor tijdens de rondleiding).
  • Boodschappen doen voor het feest.

Schoolopdracht
Aangezien ik mijn opdracht komende dinsdag moet inleveren en ik er nog het een en ander voor moest doen ben ik hier druk bezig mee geweest afgelopen week. Gelukkig heb ik alles afgekregen en kan ik het dinsdag dus inleveren op school.

Morgen het Kerstfeest dus hier op het bedrijf. Een collage hiervan zal volgen in mijn volgende weekbericht!

vrijdag 4 december 2015

Week 11




In week 11 heb ik weer een aantal leuke opdrachten mogen doen bij Henri BV! Ik laat mijn activiteiten per dag zien van deze week.


Maandag

Op de maandag ben ik druk geweest met het verwerken van mijn enquête vanuit PSPP. Ik heb conclusies geschreven bij elke vraag van mijn enquête en dit in mijn schoolopdracht gezet. Volgende week ga ik hier mee verder, ook ga dan een presentie maken. Op 15 december moet ik namelijk alweer naar school om mijn opdracht in te leveren. Gelukkig loop ik ver voor.

Dinsdag
Op dinsdag ben ik bezig geweest het met controleren van de clean labels. Deze stonden namelijk fout weergegeven in ons assortimentslijst en op de site. Sommige producten die niet clean label zijn stonden toch weergegeven als wel clean label. Ook waren er producten die wel clean label zijn maar stonden weergegeven als niet clean label. Dit heb ik op de dinsdag dus even recht gezet.

Voor de mensen die niet bekend zijn met de term clean label:
http://www.henri.nl/Clean%20Label

Woensdag
Aangezien dit een behoorlijke klus was om alle artikelen na te kijken was ik hier op woensdag ook nog druk mee bezig.

Verder heb ik op deze dag een Kerstvergadering gehad, aangezien er op 12 december een Kerstfeest plaatsvind op ons terrein. Els, Danielle en ik hebben de taak om deze zo goed mogelijk te organiseren. Hier een overzichtje van de activiteiten die op mijn naam stonden voor het Kerstfeest:

Kerstfeest:
  • Uitnodiging maken.
  • Kerstbomen regelen.
  • Barpersoneel regelen.
  • Muzieklijst in elkaar zetten.
  • Bijhouden wie allemaal komen.
  • Ideeën verzinnen voor het feest.
Ook sturen we al ons personeel een mooi Kerstpakket. Hier moet natuurlijk ook het een en al voor geregeld en gedaan worden.


Kerstpakketten:
  • Kaart maken
  • Noten regelen
  • Chocolade regelen
  • Kerstpakketten inpakken (8 december)

Donderdag
Donderdag was weer een druk dagje. In de ochtend ben ik aan de slag gegaan met de dingen voor het Kerstfeest. Tussendoor de telefoon oppakken kwam ook weer aan bod.
In de middag heb ik etiketten opgehaald in Tilburg en producten afgeleverd bij van Heinde.

Vrijdag
Op vrijdag heb ik gewerkt aan mijn schoolopdracht en ben ik naar 's-'s-Hertogenbosch gegaan om de noten te regelen.



Weer een geslaagde week dus bij Henri BV!