vrijdag 1 april 2016

Week 22




De op een na laatste week van mijn stageperiode bij Henri stond vooral in het teken van het organiseren van een lunch na afloop van het project Living the Brand. Zoals ik al in mijn vorige blog had vermeld kregen Floortje en ik de taak om een lunch te organiseren voor zo'n 60/70 man van ons bedrijf. Ontzettend leuk dus waar een hoop bij komt kijken!

Dingen zoals het bepalen van de locatie, de boodschappen inschatten, huren van materialen en een recept maken van de salades die we hebben gemaakt kwamen aan bod. Het was een hoop gepuzzel aangezien er strikte regels gelden binnen de productie. De materialen zoals banken, tafels, theekannen en broodmanden hebben we gehuurd bij het t' Arendje in Drunen.

Uiteindelijk kregen de werknemers het volgende om te benuttigen:
  • Een tomatensoep met balletjes/champignonsoep
  • Juice orange
  • Een quinoa salade met rode biet en geitenkaas
  • Een bulgur salade met beenham
  • 1 รก 2 pistoletjes met allerlei beleg
  • Komkommers/tomaatjes
Achteraf kregen we vele leuke reacties op de lunch. 1 minpuntje; 110 pistooltjes voor 60/70 medewerkers bleek iets te weinig te zijn. Een leerpuntje dus.


Het leuke aan het organiseren van de lunch was dat we zelfstandig te werk moesten gaan. We kregen dus veel vrijheid in wat we deden en bestelden. Zeker als je daarna vele positieve reacties krijgt is dat natuurlijk extra leuk!







1 opmerking:

  1. Floortje en Sander hebben goed werk geleverd: alles was goed geregeld en het zag er top uit!!

    BeantwoordenVerwijderen